MRS Broth används för att identifiera karakteristiska mikroorganismer i yoghurt, som Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus och Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. Mediet innehåller pepton, kött och glukos som främjar tillväxten av mikroorganismer typiska för yoghurt. Tillsats av ammonium och natriumacetat hämmar andra bakterier.
Är du intresserad av de här produkterna?
Scandinavian Diagnostics AB
Norra Ågatan 10
41664 Göteborg
SCANDINAVIAN DIAGNOSTICS AB, 559019-0624
För att ge dig bästa möjliga upplevelse använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller få tillgång till enhetsinformation. Om du samtycker till dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på den här webbplatsen. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan vissa egenskaper och funktioner påverkas negativt.
Vår webbplats är för närvarande under underhåll för att förbättra din upplevelse. Vi arbetar hårt för att vara tillbaka så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!