MRS Agar används för detektion och räkning av mjölksyrabakterier genom koloniräkningsteknik vid 30°C i yoghurt, kött och köttprodukter. Mediet främjar tillväxten av bakterier typiska för yoghurt genom pepton, köttextrakt och glukos. Tillsatsen av ammonium och natriumacetat hämmar tillväxten av andra bakterier.
Är du intresserad av de här produkterna?
Scandinavian Diagnostics AB
Norra Ågatan 10
41664 Göteborg
SCANDINAVIAN DIAGNOSTICS AB, 559019-0624
För att ge dig bästa möjliga upplevelse använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller få tillgång till enhetsinformation. Om du samtycker till dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på den här webbplatsen. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan vissa egenskaper och funktioner påverkas negativt.
Vår webbplats är för närvarande under underhåll för att förbättra din upplevelse. Vi arbetar hårt för att vara tillbaka så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!