SKU: 510068010

Hygicult TPC

Hygicult TPC är en knäckledsdipslide-kulturmetod för detektion av det totala mikrobiella innehållet på ytor. Dipsliden är täckt på båda sidor med Total Plate Count Agar, som stödjer snabb tillväxt av de vanligaste bakterierna och svamparna. Testet kan utföras på plats, eller dipslides kan användas som praktiska transportmedier för prover.

Hygicult TPC påvisar bakterier, jäst och mögel

Med kontaktplattan Hygicult Total Plate Count (TPC) kan du testa om dina ytor är fria från bakterier efter avslutad rengöring. Testet är enkelt att använda och ger svar efter 1-2 dygn vid 37 °C. Hygicult TPC är belagd med Total Plate Count (TPC) agar, som främjar tillväxt av de flesta vanliga bakterier och mögelsvampar. Mögel växer bäst vid lägre temperaturer, vilket bör beaktas innan inkubationstemperaturen väljs. Ytterligare information finns i bipacksedeln.

Är du intresserad av de här produkterna?

Fördelar med Hygicult

Hygicult är lätt att använda och kräver minimalt med förberedelse, vilket gör det enkelt att genomföra tester på plats utan avancerad utrustning.

Produkterna är designade för att ge känslig och noggrann detektion av mikrobiologiska kontaminanter, vilket säkerställer pålitliga resultat.

De kan användas för att testa olika ytor och prover, inklusive livsmedelsprover, ytor och vatten, vilket gör dem mångsidiga för olika hygienkontroller.

Hygicult ger snabba resultat, vilket möjliggör omedelbara åtgärder och snabba beslut i kvalitetskontroll och hygienövervakning.

Genom att minska behovet av komplex utrustning och ge snabba resultat kan Hygicult bidra till lägre driftskostnader och effektivare processer.

Relaterade produkter

Scandiagnostics

Vår webbplats är för närvarande under underhåll för att förbättra din upplevelse. Vi arbetar hårt för att vara tillbaka så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!