SKU: HS9801 Categories , Tag

Compact dry YMR

Compact Dry YMR är en pålitlig och effektiv metod för att bestämma och kvantifiera jäst och mögel i livsmedel och råmaterial. Denna snabba och säkra lösning visar jäst som blå kolonier och mögel som ljusblå diffusa kolonier med en karakteristisk tredimensionell struktur. Produkten är validerad av NordVal, MicroVal och AOAC, vilket säkerställer pålitliga resultat och överensstämmelse med industrins standarder för mikrobiologisk analys.

Se protokoll..

Bestämning och kvantifiering av jäst och mögel med Compact Dry YMR​

Compact Dry YMR är en enkel, säker och snabb metod för att bestämma och kvantifiera jäst och mögel i livsmedel och råmaterial. Jäst visas som blå kolonier och mögel framträder som ljusblå diffusa kolonier som bildar en tredimensionell struktur.

Compact Dry YMR erbjuder en enkel och snabb metod för att identifiera och kvantifiera både jäst och mögel på samma platta. Koloniformationerna är tydliga och lätta att identifiera.

Jäst visas som blå kolonier, medan mögel bildar ljusblå diffusa kolonier med en tredimensionell struktur. Detta gör det enkelt att särskilja mellan de två typerna av mikroorganismer direkt på plattan.

Produkten har en lång hållbarhet vid rumstemperatur, vilket gör den praktisk och ekonomisk att lagra och använda i laboratoriemiljöer.

Compact Dry YMR har validerats av NordVal, MicroVal och AOAC, vilket bekräftar dess tillförlitlighet och noggrannhet i mikrobiologiska tester.

Är du intresserad av de här produkterna?

Allmän protokoll

Step #1
Compact Dry EC Allmän protokoll step 1

allmän protokol

Step #2
Compact Dry EC Allmän protokoll step 2

Dispensera 1 mL prov i mitten av CompactDry-plattan.

Step #3
Allmän protokoll step 3

Provet diffunderar passivt och jämnt över det dehydrerade mediearket och återfuktar det torra mediet till en gel inom några sekunder

Step #4

Allmän protokoll step 4

Sæt låget på igen og mærk pladen

Step #5

Compact Dry EC Allmän protokoll step 5

Sätt på locket igen och märk plattan. Vänd plattan (med locket nedåt) och inkubera under lämplig tid och temperatur

Step #6

Compact Dry YM Allmän protokoll step 6

Efter inkubation, räkna antalet färgade mikrobiella kolonier.

Inkubationsperiod

48-72 timmar

Inkubationstemperatur

25 +/- 1°C

19 m

Hållbarhet

24 månader

Förvaringstemperatur

RT +1°C till +30°C

Relaterade produkter

Scandiagnostics

Vår webbplats är för närvarande under underhåll för att förbättra din upplevelse. Vi arbetar hårt för att vara tillbaka så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod!