Produkter

Vi saluför bland annat:

order@scandiagnostics.se

Se vår produktkatalog här:

catalog link

Ett urval av våra produkter:

UltraSnap


Produktvideo

Ett användarvänligt ATP ytprov avsedd för användning med Hygienas luminometrar. Detta allt-i-ett test innehåller en i förväg fuktad bomullstopp för optimalt provresultat. En unik vätskestabilareagens som ger en överlägsen reproducerbarhet och robusthet, dessutom i Hygienas patenterade ”Snap - Valve™ ” teknik för enkel aktivering.

System sure plus (instrument)


Produktvideo

SystemSURE Plus är nästa generations mätinstrument av världens mest sålda ATP sanitetsövervakningssystem. Med förbättrad funktionalitet, en ny programvara och ökat minne är detta en kanonprodukt för hygienkontroll. SystemSURE Plus uppfyller kraven för de största och minsta företagen runt om i världen.

Swabsure listeria

SwabSURE Listeria är ett test för direktkontroll av patogena Listeria monocytogenes och Listeria ivanovii genom miljöprover från ytor som kommer i kontakt med livsmedel eller andra produktionsområden. Testet använder en enkel färgförändring för att enkelt ta fram ett resultat och inkluderar i förväg fuktade bomullstoppar med neutraliserande buffert. Inkubation i värmeskåp mellan 24-48 timmar.

INSITE LISTERIA


Produktvideo

InSite Listeria är enkel att använda, och är ett självständigt Listeriatest som mäter totala antalet Listeriabakterier. Varje testenhet innehåller kromogena flytande medier, blandade med antibiotika, tillväxtförstärkare och färgskiftande föreningar som är specifika för Listeriaarter. Svabba helt enkelt testområdet och vänta. Inkubation, 24-48 timmar, krävs i ett värmeblock eller värmeskåp. Graden av färgförändring i testet är avgörande och summerande för testet. Ingen dyr labbutrustning krävs och ingen ytterligare provhantering av provet är nödvändig.


order@scandiagnostics.se